Tips 8: Ät stor Lunch istället för middag!

2012-07-12 @ 08:34:15 / Res Billigare / Direktlänk
Detta tips kan låta lite udda och snålt men sanningen är den att man kan spara ganska mycket pengar och ändå frossa i god mat när man är ute och reser om man väljer att äta stor lunch ute istället för middag.
Det är nästan alltid mycket billigare att äta lunch jämfört med middag och såvida det endast handlar om att stilla hunger så är det bättre och billigare att spendera sina pengar på lunchen. 
Middagar brukar ofta innefatta längre sittningar och kostar också mer pengar. Lunch serveras på många ställen i form av buffé.
Mini och jag brukar äta middag på något fint ställe när vi känner för det och om vi bara är hungriga så stillar vi hungern med en stor lunch och äter någonting lätt på kvällen!
Det är vilktigt att påpeka att vi absolut inte tycker att man skall missunna sig en god middag och/eller gå hungrig. Ifall man ser maten som en upplevelse så ska man äta frukost, lunch och middag på restaurang men om man äter bara för att man "måste" så kan man spara mycket pengar på att satsa på en stor lunch istället för middag!
På bilden, en god middag... när det är som BÄST!
 

Trackback
© Annika & Mini / Bloggdesign: Therese 'Tescho' Tjernström

Blogvertiser