Seriösa Hemtjänstföretag

2012-02-20 @ 22:27:18 / Sponsrade Inlägg / Direktlänk
Det är inte lätt det där med hemtjänstföretag och gudarna skall veta att många hemtjänsföretag varit i blåsväder i media på sistone.
För vår del (när den dagen är kommen) är det viktigt med hög kvalitet. Vårdbiträden och undersköterskor skall ha som mål att göra vår vardag både enkel och trygg!
A och O är också att de som kommer att ta hand om oss skall ha utbildning för att göra det.
Vi hade en kille i Kristianstad som var i behov av hemtjänst. Tyvärr var han mer intresserad av utseendet på tjejerna än deras utbildning och tyvärr slutade det inte bra för honom.
Det finns flera olika hemtjänstföretag att välja mellan och vad många inte vet är att man i många fall har rätt att söka bidrag och behöver inte betala allting själv, riktigt bra!
Hemtjänst Stockholm har ett företag (Eveo) som verkar uppfylla våra krav väldigt bra.
Visst är det viktigt att man litar på företaget som man anlitar?! Visst vill man känna sig trygg med personalen som kommer hem till en?!
Nej... man ska inte behöva se sig om efter ett bra hemtjänstföretag i molnen... eller är det stjärnorna man säger?! ;)

Kommentarer
Lajna

Mohaha :P

2012-02-21 @ 09:55:46
URL: http://lajna.se
Lajna

Plugga plugga plugga

2012-02-21 @ 09:56:18
URL: http://lajna.se
Carro

Lika viktigt som att de som jobbar åp ålderdomshem faktiskt ska vara kreativa och faktiskt hitta på saker med gamlingarna också och inte bara låta dem ligga på sina rum och dö... har varit arg på det många gånger så jag har funderat på att volontärarbeta någon gång då och då, och ha myskväll med gamlingarna, eller nåt sånt :P

2012-02-21 @ 11:41:10
URL: http://carolineannamarie.blogg.se/
|| mannen som kan prata om hundar ||

Jag hoppas också att ålderdomen blir bra! Man blir förbannad när man läser om de företag som utnyttjar äldre för egen vinning - på bekostnad av deras hälsa och välfärd! :/

2012-02-21 @ 17:15:09
URL: http://www.henrikolsson.eu
Ingrid - Mamma till Zelda

Ja man hoppas ju på turen att hitta ett bra företag när den tiden kommer! Innan min farmor flyttade till hem så väntade hon på att hemtjänsten skulle komma, de kom två timmar för sent för att de åkte vilse.. Tänk om nåt hade hänt under den tiden?

2012-02-23 @ 11:52:14
URL: http://p0llys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Annika & Mini / Bloggdesign: Therese 'Tescho' Tjernström

Blogvertiser