Bloggläsare VS Bloggkommentatorer!

2009-12-30 @ 16:28:20 / Dear Diary / Direktlänk
Jag har funderat på detta ett bra tag nu. Vi har ju fått fler läsare (vilket vi älskar) och vi får då också fler kommentarer.
Jag är alltid väldigt noga med att läsa inläggen från de som kommenterat vår blogg. Om man mäker att de tar sig tid att komma till vår sida och läsa det som vi skrivit så vill ju jag självklart se vad de har skrivit.
För att förenkla det hela så kan man säga att vi följer alla bloggar som följer oss!
Vi svarar inte på alla kommentarer...MEN vi kommenterar alla kommentarer.
Om någon t.ex. skriver till oss: Vad gör du? Jag tror faktiskt inte att den personen är genuint intresserad av att veta vad Annika & Daniel i Åhus gör just nu, nej de vill nog att man ska kila in på deras blogg och se vad de har skrivit och kommentera där.
Vi gör det... kommenterar andras inlägg, oavsett om personen ställer fråga till oss eller inte... som jag sa, jag går in på alla bloggar som kommenterat hos oss!
I vanliga fall så skriver vi inte med så här "pressad" text för det kan bli jobbigt att läsa men jag är faktiskt lite nyfiken på att se vem som tar sig tid till att läsa allt detta dravell och vem som bara skriver och frågar vad man gör, hur man mår osv. Jag har ju på känn vilka som läser och vilka som vill ha besökare... En sak är säker alla bloggare vill gärna ha besökare till sin sida och vi är inget undantag. Vi har dock inte så mycket tid att lägga på bloggen så vi vill ägna vår tid åt de som ägnar sin tid åt oss.
Nu har jag nog tjatat klart för denna gång och jag vill veta ifall ni håller med mig? Är alla kommentarer, bra kommentarer eller vill ni gärna ha kommentarer som har med ert inlägg att göra? Ska bli kul att läsa kommentarerna till detta inlägg :)
Ha det bäst allihopa såhär dagen före nyår! 

Kommentarer
Johanna

Håller helt klart med dig. Kommentarer som allt bra, vad gör du och så vidare är de tråkigaste som finns. men kommentarer som rör inlägg är så mycket , det bevisar att man vekrligen läst.... =)

2009-12-30 @ 16:49:22
URL: http://misseverything.blogg.se/
Mamma

Precis!

Hehe, där slog du huvudet på spiken, om det är så man säger! Jag tror också att dom flesta bara skriver nåt för att få besökare till sin egen blogg.

Jag läser många bloggar, men ibland så skriver även jag nåt bara för att få läsare, men man har ju sina favoriter ;)

Så dom flesta läser jag och det är kul när man lägger den tiden på någon annan, för då märker man att folk gör det samma tillbaka!



Ha en toppen kväll nu, och en super mysig nyår ifall vi inte hörs innan!



Massa kramar!

2009-12-30 @ 17:02:33
URL: http://enmammasliv.webblogg.se/
Liva

Jag håller också med dig!

SV: Ja jag gillar den väldigt mycket också! :)

Hur ska ni fira nyår?

2009-12-30 @ 17:05:02
URL: http://finlitendag.blogg.se/
Johanna

Oh gör dom, då har jag gjort ett bra köp då :) väntar bara på batterierna skall laddas klart så man får leka lite med den sen :)

2009-12-30 @ 17:06:12
URL: http://misseverything.blogg.se/
Jennifer

Sv: Vad snällt att du röstat! :)



Och jag tycker faktiskt att självklart är alla kommentarer bra kommentarer, men man vill ju ha mera kommentarer som hör till inlägget man skrivit! Som du skriver så är det ju annars folk som bara vill ha fler besökare osv. Men ändå, klart man vill fråga hur någon mår och så också!

2009-12-30 @ 17:23:48
URL: http://jenniferbergqvist.blogg.se/
Karin

oh så bra skrivet, tänkte på det där nyss och det STÖR MIG! som nu på mina årskrönikor.. liksom vissa skriver "kul att läsa" MEN Jag vet att vissa skriver så ja "bara för att kommentera" liksom.. lika med "hej hur mår du idag?" en tjej var inne och skriv "gud vilken fin blogg du har!" på ALLA bloggar hon gick in på.. så skrev hon det på min blogg 2 ggr på samma dag haha då satte jag dit henne:p

2009-12-30 @ 17:25:01
URL: http://karinolofsson.se
Zozzo

Vilken hjärlig text. Jag förstår hur du menar. Fast jag är alltid så nyfiken när någon har lämnat en kommentar så kollar alltid personen iaf. Fast det är klart det vore roligt om folk faktiskt läste igenom det jag skriver i ett inlägg istället för att bara lämna en kommentar om något helt annat=)



Wii är verkligen värt pengarna. Jag funderar på att skaffa Super Mario som nästa spel. Har oxå hört att det ska vara superkul=D Kram kram

2009-12-30 @ 17:57:18
URL: http://zozzooo.blogg.se/
elinn

Väldigt bra text där!

Så sant så,

gillar bilderna på headern! :)

Ha en bra kväll!

2009-12-30 @ 18:33:05
URL: http://elinnjl.blogg.se/
Sofia♥

Jag håller med dig helt fullt!

Även om en person ifråga bara komenterar för att man ska kolla bloggen vill jag gärna att dom skriver något om inlägget. Lite störande när folk frågar vad man ska göra ikväll när man redan skrivit det.

Ha en trevlig dag :) ♥

2009-12-30 @ 19:08:31
URL: http://sofiaarnamnet.blogg.se/
jessica

Jag tycker om mer seriösa kommentarer :) alltså inte då kommentarer som vad gör du osv? har man dock inte skrivit nya inlägg på några dagar kan jag ju tycka att en kommentar som hur är det? känns väldigt bra att få. Då märker man ju att folk bryr sig och vill läsa min blogg!

2009-12-30 @ 20:23:52
URL: http://saywhatyouwant.blogg.se/
Anonym

WHOOOT:O ? bor du i Åhus? i Skåne:D?

2009-12-30 @ 20:29:32
URL: http://eweman.blogg.se/
Matilda

Sv: Tack. Träning är vägen till vinnande :)

2009-12-30 @ 22:37:07
URL: http://elitecyclist.blogg.se/
Amy

Jag blir tokig när folk skriver "fin blogg" eller "hur är det" och inget mer. Det tyder ju bara på att de vill ha mig till sig för att statistiken skall öka. Sedan om jag har skrivit i inlägget att min mamma har dött det ser ingen.



Det är sjukt. Därför var det roligt att se att du faktiskt tryckte ihop texten riktigt ordentligt så att det blev jobbigt att läsa. Bara de intresserade svarar ju något vettigt och inte frågar om vad du gjort den senaste timmen. Bara för att visa poängen får du bara min mejl om det är så att du vill svara!



Ha det så bra!

2009-12-30 @ 23:12:44
Sara

åh tack, jag trivs verkligen bra i de : super sköna att gå i :D

2009-12-31 @ 00:01:41
URL: http://ssaraeek.blogg.se/
CHRJ

sV: Visst var den! Jo det har du ju rätt i, men man får vara extra försiktig helt enkelt ;)

2009-12-31 @ 00:15:21
URL: http://chrj.blogg.se/
Ina Fina

Har du fullt rätt i !



Fin blogg du har förästen (Y)

2009-12-31 @ 01:16:36
URL: http://inapj.blogg.se/
Maya

jag har alltid tid att läsa...äveb idag{igår] kl. 'r 3,36 just nu. men sååå what :P väldigt trevligt och underhållade :)

ha en super Nyår! /Puss Maya

2009-12-31 @ 03:38:47
URL: http://mayashideout.blogg.se/
Simone

De flesta kommentarer är bra kommentarer enligt mig, men inte när en och samma person lämnar reklamspår efter sig gång på gång, det blir ju lite tröttsamt. Men besöker dem och svarar, det gör jag ändå :)

2009-12-31 @ 11:28:22
URL: http://fattybom.blogg.se/
Lajna

jiiiiiiiiiiiiiiisses vad kommentarer :P

Lite nyfiken på hur många läsare om dagen som ni har nu? att vara på förstasidan av blogg.se måste ju ha hjälpt mycket!

2009-12-31 @ 16:40:20
URL: http://lajna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Annika & Mini / Bloggdesign: Therese 'Tescho' Tjernström

Blogvertiser