Decemberutmaning - Dag 19 – Detta ångrar vi!

2010-12-19 @ 08:00:00 / Dear Diary / Direktlänk
Vi försöker att leva här och nu och att aldrig ångra något som vi gjort. Vi har bägge den övertygelsen att man ångrar nästan aldrig saker som man gjort men man ångrar ofta saker som man inte gjort!

Därför är denna dag extra svår att svara på och vi vet inte riktigt vad vi ska skriva här!
Men för att inte lämna detta helt tomt så kan vi kanske säga att vi ångrar att vi lagt ner massor med tid på folk som, det visade sig i slutändan, absolut inte var värda det.

Folk som man ansett vara några av ens bästa vänner och som sugit ur en all energi man har (och mer därtill) och sedan när de skaffat förhållande och blivit helt nya människor så har de slutat höra av sig och när man ifrågasatt förändringen så blir de sura. Det har hänt med 2 av våra "fd" vänner och vi kan väl känna att det var massor med slöseri med vår tid.

När deras förhållande inte fungerade som det skulle så fick man sitta i timmar och lyssna på MASSOR av skitsnack om deras partners och det var grovt skitsnack... dagen efter var allting bra igen = slöseri med tid!

Att slösa tid på fel människor är bara slöseri med tid!

Bjuder på en GAMMAL bild på oss för att inte utesluta bilder i inlägg :)

Hahaha så "små" vi ser ut!

Kommentarer
Petra

kände inte igen dig på denna bild

2010-12-19 @ 17:59:11
URL: http://petrasjogren.blogg.se/
Silla

Är det du? Kände inte alls igen dig..O detta inlägg håller jag med dig i ALLT du skriver... ABSOLUT... Slöseri med tid, så var jag innan--Men slutade i sommras....

2010-12-20 @ 23:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Annika & Mini / Bloggdesign: Therese 'Tescho' Tjernström

Blogvertiser