Jag bryr mig inte... eller?

2009-02-27 @ 10:18:31 / Dear Diary / Direktlänk
Tyvärr är jag inte alls pigg på att klä på mig, ställa mig framför spegeln och ta en bild för att visa att så här ser jag ut idag. Visst det hade varit kul om folk hittat hit och bloggen helt plötsligt blivit läst av fler än mig men när jag har klickat runt bland de mest populära bloggarna så hittar jag ett mönster.
Ung tjej som skriver om vad hon gjort idag samtidigt som hon ger diverse tips på smink och mode mm.
Den andra typen av bloggare är de som har något väldigt ovanligt att bidra med som t.ex. att vara 18 år och mamma till 3 barn. Ok visst förstår jag att folk fascineras av att läsa om andras liv och framför allt om dessa andra har ett väldigt "ovanligt" liv men jag har lite svårt att förstå att man tar modetipsfrån en 17 åring som helt enkelt gått in i en affär och köpt kläder som specifikt hon  tycker är snygga. 
Men  visst det säljer så hatten av för det och jag vet inte men kanske är jag lite bitter över att jag inte börjar blogga förens nu när världen redan är bloggad så det räcker och blir över.

Nåja jag ger inte upp för det!

... NÅGONTING ...

2009-02-26 @ 16:45:34 / Dear Diary / Direktlänk
Ok... alla gör det, bloggar alltså och det verkar vara en så himla stor grej att man skriver om allt möjligt och visst jag köper det. Jag kan köpa att man fastnar i andra människors liv och vill veta mer om dessa, vare sig det gäller misär och elände eller spännande äventyr.
Jag har alltid undrat över vad jag skulle skriva om ifall jag skulle börja blogga och ämnena har varit många under tidens gång... företaget, resor, livet, vardagens drama som händer mm. mm. Nu har jag kommit på att antingen så väntar jag på att komma på den perfekta bloggen eller så bara startar jag en blogg för att jag vill och skriver det jag känner för just för stunden. Är det intressant? Upp till läsaren att avgöra. Jag tror nog att jag kan vara lite fyndig och rolig ibland och för det andra så kan jag här dela med mig av mina passioner, där den största är att blinga saker. Inte blinga för blingandets skull utan för att man ska kunna njuta av det varje dag.


Mer från mig sen!

© Annika & Mini / Bloggdesign: Therese 'Tescho' Tjernström

Blogvertiser